banner statistici
utilizatori 1034
pagini create 397
contacte 343
succese85
header promovare
reclama ta pe site-ul Afaceri Crestine

imagine prezentare Fundatia de Binefacere IOZSEF

Fundatia de Binefacere IOZSEF - Salaj

Localitatea: NUSFALAU

Biserica / adunarea: CRESTIN

Telefon de contact: 0731032723

Domeniul de activitate: Fundatii, caritate

Website: misiunecrestinaucenicii.webs.com

Adresa: Doresti sa te inplici in lucrarea cu detinutii sau pentru bolnavi? ASTAZI o poti face!!! Poti sa te inplici in aceasta lucrere! Cum? Prin rugaciune,voluntariat,material, financiar sau corespondenta. Pentru mai multe detalii sunati la numerele de telefon: Romana: 0731032723 – Maghiara: 0742582014/0723307775 Email: misiunecrestinaucenicii@yahoo.com Webs-site: http://misiunecrestinaucenicii.webs.com/ Puteti face donatii si in lei in contul: RO86RZBR00000060013273586 Raiffeisen BANK

Descrierea succinta a activitatii: http://misiunecrestinaucenicii.webs.com/

Prezentarea pe larg a activitatii:
În viață sunt momente dificile și de rezolvarea acestor momente depinde, câteodată, viitorul. Fie că este vorba de probleme spirituale, medicale, sociale sau de familie, crizele și problemele pot să lase asupra noastră urme definitive.
Noi, cei care formăm gupa de misiune P.F.R. Ro formăm o mare familie iar familia are grijă de cei din jurul lor. De aceea, indiferent de criza cu care te confrunți, misionariii sunt gata să te asculte, să te sprijine și să îți ofere întreg suportul de care dispun.
Sfaturi bine fundamentate biblic, o vasta experiență cumulată în mulți ani de slujire, rugăciune și confidențialitate, răspunsuri biblice exacte și înțelegere, sunt elementele consilierii spirituale de care poți avea parte în momentele dificile din viață. Întreg procesul de consiliere va ține în primul rând cont de valorile Bibliei în care credem cu putere.
Dacă te confrunți cu probleme, trebuie să ști că nu ești singur. Poți apela la consilierea spirituală sau poți solicita o întâlnire cu unii din misionarii noști folosind acest formular.
Tel.0731032723 in limba romana


Trebuie sa fiti membru Afaceri Crestine ca sa puteti contacta aceasta persoana

LoginCum devin membru?