banner statistici
utilizatori 1034
pagini create 397
contacte 343
succese85
header promovare
reclama ta pe site-ul Afaceri Crestine

imagine prezentare SC MARAMI CONSTRUCT SRL

SC MARAMI CONSTRUCT SRL - Prahova

Localitatea: Sinaia

Biserica / adunarea: Evanghelica

Telefon de contact: 0244-310.859

Domeniul de activitate: Constructii, amenajari

Website: www.marami.ro

Adresa: Sediul este situat pe Valea Prahovei dar executa lucrari in orice locatie fezabila economic.

Descrierea succinta a activitatii: Marami Construct,societate fondata in 1994 abordeaza o tendinta noua, aceea a tehnologiilor moderne din domeniul constructiilor.

Principalele produse oferite sunt constructiile civile incepand cu case de vacanta, locuinte, vile rezidentiale, pensiuni, minihoteluri si hoteluri, imobile de locuinte tip bloc de apartamente de lux.

Prezentarea pe larg a activitatii:
Contractarea unui volum important de lucrari de constructii si executarea acestora la un inalt nivel tehnic este rezultatul unei bune organizari a activitatii si dotarii cu personal tehnic de supraveghere si executie, precum si achizitionarii si folosirii unor utilaje si echipamente productive si performante.

Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de predare precum si calificarea personalului tehnic si operativ, face ca Marami Construct sa asigure satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor si sa fie una din firmele competitive din domeniul constructiilor in zona.

Sistemul constructiv folosit este atat cel clasic cu beton armat in diafragme sau zidarie cu cadre, cat si cel modern cu structuri din lemn lamelar si panouri de pereti cu izolatie, respectand documentatiile de executie ale proiectelor puse in opera.www


Trebuie sa fiti membru Afaceri Crestine ca sa puteti contacta aceasta persoana

LoginCum devin membru?