banner statistici
utilizatori 1034
pagini create 397
contacte 343
succese85
header promovare
reclama ta pe site-ul Afaceri Crestine

imagine prezentare FUNDAŢIE CREŞTINĂ

FUNDAŢIE CREŞTINĂ - Brasov

Localitatea: Zarnesti

Biserica / adunarea: Baptista

Telefon de contact: 0722645177

Domeniul de activitate: Fundatii, caritate

Website: nu e disponibil

Adresa: nu e disponibil

Descrierea succinta a activitatii: Religia curata si neintinata inaintea lui Dumnezeu, Tatal nostru este de a cerceta pe orfani si pe vaduve in necazurile lor si sa ne pazim neintinati de lume. Iacov 1:27

Prezentarea pe larg a activitatii:
”De ce m-am născut copil …?

Sunt mic. Sunt ascuns. Încerc să prind praful care pare că mă bagă în seamă. Dar fuge când întind mâna. Mă respinge. Praful se așează doar pe lucrurile care au rost.
Sunt copil. Așa m-am născut. Așa sunt acum. Am fost la un moment dat copilul cuiva. Cred … Așa zic cei mari din jurul meu. Așa visez … În fiecare noapte. Și-n fiecare zi.
Plâng de când mă știu. Plâng și acum. Cu lacrimi atât de mari încât le pot număra … una … două … trei … și-aștept ca lacrimile să lovească podeaua cu zgomot. Este singurul zgomot care contează pentru mine. Aștept, dar nu se mai aude nimic. Lacrimile sunt uscate … Sunt abur de tristețe. Sunt doar un abur. Simt că plâng. Știu că plâng. Sunt sigur de asta. E tot ce mi-a rămas.
Sunt copil. Așa m-am născut. Nu am cerut eu asta. Eu cer doar să am din nou lacrimi să plâng. E tot ce mai contează pentru mine. Eu cer să mă strângi în brațe și să plâng. Așa o să am din nou lacrimi.
Sunt orfan. Nu așa m-am născut. Nu așa am cerut să fiu. Și plâng … fără lacrimi …

Strânge-mă, te rog, în brațe. Să am și eu lacrimi …”

Așa ar putea suna una din scrisorile unui copil orfan. Ei au nevoie de tine. Ei te cheamă, chiar dacă nu știu cine ești, cum arăți sau care este numele tău. Detaliile astea chiar nu contează pentru ei. Ei te cheamă și-atât. Pentru că au nevoie de o familie.
De unde știm. Pentru că suntem cu ei de atâția ani. Pentru că îi iubim. Pentru că plângem cu ei. Pentru ca apoi să râdem cu ei. Pentru că Dumnezeu ne-a dat putere, voință, înțelepciune și dragoste. Pentru că suntem o familie.
Dacă Dumnezeu îți pune și ție pe inimă aceste lucruri, alătură-te echipei noastre să ne bucurăm de acești copii minunați. Vei primi toată dragostea și prietenia noastră, cazare și un pachet salarial salarial motivant.

Dacă te consideri capabil să faci parte dintr-o asemenea echipă şi ai abilităţile menţionate te rugăm să trimiţi un CV, însoţit de o fotografie recentă, la adresa de e-mail iacovdavid33@hotmail.com, până la data de 15 mai 2016.
Pentru mai multe informatii, suna la 0722 645177.


Trebuie sa fiti membru Afaceri Crestine ca sa puteti contacta aceasta persoana

LoginCum devin membru?