banner statistici
utilizatori 1034
pagini create 397
contacte 343
succese85
header promovare
reclama ta pe site-ul Afaceri Crestine

imagine prezentare Arhexpert Studio

Arhexpert Studio - BUCURESTI

Localitatea: Bucuresti

Biserica / adunarea: Adormirea Maici Domnului

Telefon de contact: 0728927565

Domeniul de activitate: Constructii, amenajari

Website: www.arhexpert.com

Adresa: Virtutii, nr 15, Bucuresti

Descrierea succinta a activitatii: Mobila, canapele, fotolii, corpuri de iluminat...totul de calitate.
Solutiile si serviciile care le ofera Arhexpert Studio sunt ceea ce aveti nevoie pentru casa, birou, hotel, pensiune, restaurant sau terasa si piscina care vreti sa le amenajati

Prezentarea pe larg a activitatii:
Motto-ul nostru, este sa adaugam valoare Casei,Business-ului dumneavoastra prin spatiul armonios care il vom crea impreuna prin comunicare, interactiune si creativitate.
Va oferim:
solutii de amenajare si concepte de design interior adaptate cerintelor, modului de viata, pasiunilor si necesitatilor dumneavoastra in functie bineinteles de bugetul care doreste fiecare client sa-l investeasca.
moblier , canapele, fotolii, corpuri de iluminat …atat de la producatori romani cat si de la producatorii din Italia si Spania cu care avem colaborari directe,
unul din plusurile aduse de compania noastra  in avantajul clientului este ca putem livra noi mobilierul, corpurile de iluminat si decoratiunile folosite in conceptele noastre de amenajare inteioara fara a mai trebui sa mergeti in magazine si sa va consumati timpul si banii
transportul si montajul vor fii intotdeauna in grija noastra
alt plus de care benefciati este ca va trebui sa interactionati numai cu o singura persoana care va fii responsabila de proiect de la inceput pana la sfarsit si care va  da toate detaliile/ solutiile si nu in ultimul rand oferind toate acestea va putem da un pachet avantajos din punct de vedere al costurilor.
Biroul il vom transforma dintr-un loc de lucru intr-un spatiu complex ce are influienta pozitiva in performantele si comunicarea colectivului, ducand astfel totul la un nivel superior, identitate a companiei ce o vom reda in detalii cu deosebita atentie pentru forma, functionalitate, ergonomie si bineinteles stil.
Casa o vom transforma sa devina confortabila, confort care are stil, stilul venind din design iar designul facandu-o sa fie personalizata si unica ca si dumneavoastra.
Uitati de sabloane si creati-va propriul stil.
Specilistii de la Arhexpert Studio va sprijina si va ofera solutii sa faceti orice spatiu sa fie unic, dar asa incat cei din jur sa-l identifice cu dumneavoastra sau cu afacerea dumneavoastra!


Trebuie sa fiti membru Afaceri Crestine ca sa puteti contacta aceasta persoana

LoginCum devin membru?