banner statistici
utilizatori 1034
pagini create 397
contacte 343
succese85
header promovare
reclama ta pe site-ul Afaceri Crestine

imagine prezentare MASTER DRILLING SRL

MASTER DRILLING SRL - Cluj

Localitatea: Cluj-Napoca

Biserica / adunarea: Zorilor

Telefon de contact: 0735.527.130

Domeniul de activitate: Constructii, amenajari

Website: www.forajeputuri.com

Adresa: B-dul 1 Decembrie 1918 nr 6

Descrierea succinta a activitatii: Firma specializata in foraje puturi de apa, medie si mare adancime!

Prezentarea pe larg a activitatii:
Infiintata in anul 2002, MASTER DRILLING S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti foraje de calitate la cele mai bune preturi. Cu o echipa cu vasta experienta in domeniul forajelor pentru apa, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre.

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.

Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.


Experienta MASTER DRILLING S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.


Trebuie sa fiti membru Afaceri Crestine ca sa puteti contacta aceasta persoana

LoginCum devin membru?