banner statistici
utilizatori 1034
pagini create 397
contacte 343
succese85
header promovare
reclama ta pe site-ul Afaceri Crestine

imagine prezentare Fundatia Crestina Ethos

Fundatia Crestina Ethos - Dolj

Localitatea: Craiova

Biserica / adunarea: Biserica Crestina Ethos

Telefon de contact: 0251415384

Domeniul de activitate: Fundatii, caritate

Website: www.fundatiaethos.ro

Adresa: Craiova, str Paltinis nr 57

Descrierea succinta a activitatii: Suntem o fundaţie creştină care se axează pe trei ramuri de activitate: misionariat, educaţie şi ajutor social.
Pentru noi oamenii contează, nu proiectele. Proiectele există pentru oameni, nu oamenii pentru proiecte.

Prezentarea pe larg a activitatii:

Fundaţia Creştină Ethos, înfiinţată în anul 1993, urmăreşte exclusiv şi direct scopuri creştine, spre folosul comun şi social în România şi în alte ţări. Astfel, fundaţia sprijină oameni nevoiaşi (distribuie alimente, haine, paturi, biciclete şi alte bunuri necesare celor care au nevoie de ajutor), întreţine grădiniţe şi şcoli, îngrijeşte, asistă şi acordă alimente bătrânilor, invalizilor sau celor nevoiaşi, oferă şomerilor posibilitatea de a lucra pentru a se putea întreţine singuri şi a se putea, ulterior, ajuta singuri, se implică în îngrijirea şi consilierea oamenilor din azile de bătrâni, spitale şi cămine de copii, a deţinuţilor şi le oferă sprijin pentru reintegrarea în societate, promovează revista ethos şi alte materiale creştine, organizează seminarii şi prelegeri. Toate aceste lucruri le facem cu ţelul de a le vesti oamenilor dragostea lui Dumnezeu, de a le da un sens vieţii, de a răspunde la întrebările lor cu privire la originea, scopul şi destinaţia vieţii, cu ajutorul Cuvântului lui Dumnezeu.
Fundaţia oferă ajutor imediat pentru cei mai săraci. În acelaşi timp, se investeşte în proiecte pe termen lung precum grădiniţe, şcoli şi lucrări misionare.
Proiectele noastre aduc schimbări pozitive în vieţile oamenilor. Aceştia capătă din nou curaj şi speranţă. Mulţi dintre cei care primesc ajutor văd în asta bunătatea şi îndurarea lui Dumnezeu şi Îl laudă. S-au realizat multe în ultimii ani, dar mai sunt multe de făcut.


Trebuie sa fiti membru Afaceri Crestine ca sa puteti contacta aceasta persoana

LoginCum devin membru?