banner statistici
utilizatori 1034
pagini create 397
contacte 343
succese85
header promovare
reclama ta pe site-ul Afaceri Crestine

imagine prezentare Adrian Tamasan

Adrian Tamasan - Caras-Severin

Localitatea: Resita

Biserica / adunarea: www.bisericapeniel.org

Telefon de contact: 0733340000

Domeniul de activitate: Servicii diverse

Website: www.tamasan.ro

Adresa: Daliilor 7

Descrierea succinta a activitatii: prestez sedinte de masaj profesionist. Masaj de intretinere, sportiv si terapeutic. Reduceri semnificative la contractarea de durata.

Prezentarea pe larg a activitatii:
Execut sedinte de masaj terapeutic, sportiv sau de intretinere.
Pentru persoanele paralizate in urma accidentelor vasculare cerebrale, post-traumatisme, post-fracturi precum si in alte afectiuni carora li se recomanda masajul.
Pentru o conditie fizica buna, sau in vederea unei pastrari a formei sportive de asemenea pot actiona cu sedinte specifice sportivilor.
Pentru persoanele ce doresc sa faca masaj pentru intretinere corporala de asemenea pot executa sedinte de masaj tonifiant, anticelulitic, cu uleiuri speciale sau unguente dedicate.
Se pot obtine reduceri la contractarea unui numar de minim 10 sedinteprecum si la introducerea unui nou client in reteaua dvs.Daca impreuna cu dvs veti aduce o retea de prieteni puteti beneficia de reduceri de pana la 75% iar prietenii dvs la fel in cazul in care si ei vin cu proprii prieteni.
Oferta este valabila pentru orasul Resita.
Accept deplasarea in alte orase numai in cazul unor programari compacte si minim a 20 de sedinte pe intervalul deplasarii. Deplasarea in alte orase se va face intotdeauna in conditii prestabilite.
Puteti fi siguri de calitatea si profesionalismul sedintelor avand in vedere cei 4 ani de studii dedicate masajului carora li se adauga peste 15 ani de experienta in bransa.


Trebuie sa fiti membru Afaceri Crestine ca sa puteti contacta aceasta persoana

LoginCum devin membru?